Kulans katthotell liggande facebook

Våra rum

Guldkant på tillvaron - det tycker vi att alla katter ska ha på semestern!
På Kulans Katthotell erbjuder vi lugn och ro samt en vacker utsikt från både rum och uterum. Vi har valt att inreda med möjlighet till stimulans och kryddat med lite lyx. Sköna mjuka sovplatser, fin utsikt, service i toppklass och riktigt gott kvalitetsfoder ingår.
Vill du ta med kattens egen säng eller filt som luktar "hemma" så går det bra.

Förutom kel och mys erbjuder vi möjlighet att klättra samt välja om man vill smygkika på grannen eller bara ligga i fönstret och spana. Utomhus kan man också klättra och spana, både på grannen och naturen utanför.

Vi har två typer av rum, superior och svit. Läs mer om dem nedan.

Alltid all inclusive
Vi  serverar Royal Canin och har några olika sorter av livsstilsanpassat foder. På helger och vid festligare tillfällen bjuder vi även på blötmat, lite kattgodis blir det också ibland. Vill du ta med eget foder går det bra, dock utan prisavdrag.

För dig som har en katt med speciella behov, medicinering eller liknande, hör av dig till oss så får vi se vad vi kan hitta för lösning.

Superior

Superior rum
Superior rum

I våra superiorrum finns plats för 1-3 katter. Samtliga rum har fönster och utgång till privat uterum under tak.
Det finns flera sovplatser även högt upp utan insyn.


1 katt 225 kr/natt
2 katter 275 kr/natt
3 katter 300 kr/natt

Svit

loading...

Sviterna är lite lyxigare med mera svängrum och större uterum. För dig som vill ge din katt det lilla extra, storvuxna raser eller för katten som ska stanna en lite längre period. Med plats för upp till 4 katter för dig som har en lite större familj.

1 katt 300 kr/natt
2 katter 350 kr/natt
3 katter 375 kr/natt
4 katter 400 kr/natt

From måndag den 20 augusti 2018 sker in- och utcheckning:

Måndagar 18.30-19.00
Tisdag-fredag 8.30-9.00 eller 18.30-19.00
Lördag och söndag 9.00-10.00 eller 18.00-18.30
(I vissa fall även andra tider enligt överenskommelse).

Uppge vilken av tiderna ni kommer i samband med bokningen tack!

Mer om rummen

I nybyggda välanpassade lokaler erbjuder vi totalt 19 rum med plats för 2-4 katter. Samtliga rum fyller kraven från Jordbruksverket och alla rum har fönster och utgång till privata uterum under tak.

Mellan rummen har vi en kontaktyta av nät som gör att katten kan ha koll på sina grannar och vad som händer i lokalen. Detta möjliggör full kontroll för den som önskar, men även att våra gäster kan dra sig tillbaka till sin egen trygga privata plats.

Golvet är varmt och skönt då vi har golvvärme. Om det blir riktigt varmt kan vi även kyla ner rummen, mekanisk till- och frånluft bidrar till bra luftcirkulation i lokalen.

Om du vill titta på vårt hotell innan vistelsen är du naturligtvis hjärtligt välkommen, men ring eller maila först så bestämmer vi en tid. Vi försöker att hålla så fasta rutiner som möjligt så att våra gäster har en lugn och harmonisk miljö.

loading...

Kulans Katthotell AB, organisationsnummer 559082-4396. Vi innehar F-skattsedel