Kulans katthotell liggande facebook

Så tycker våra gäster!

Fantastisk trevligt bemötande i lobbyn och roligt att vår stamkatt (stamkund) blir så varmt välkomnad. Jag får nästa lust att boka ett eget rum!
Anders ville inte åka hem när vi skulle hämta dem, han låg uppe på hyllan bakom draperiet och hade det bra. Morgan däremot var pigg som vanligt och skuttade raskt ut för att se sig om.

Grannkatten var nyfiken när vi checkade in och många av de andra tittade nyfiket på oss och de nya gästerna. Det jamades i vissa rum medans de flesta tog det hela med ro. 
 
Miljön är mysig och rymlig (ingen katta-strof :)) och det är lyxigt att kunna gå ut och kolla in kossorna på baksidan (på sommaren i alla fall). Med hyllorna högt placerade bakom draperiet kan de få lite privatliv.
 
Bokningen via telefon fungerade perfekt, snabbt besked och personligt bemötande. In- och utcheckning är smidigt och tas i katternas takt (dvs långsamt).
 
Extra bra med sviterna och möjlighet till utevistelse samt den fräscha känslan när man kommer in. Bra också att det finns så många rum, då är det större chans att det finns plats för våra två katter, speciellt som vi alltid är ute i sista minuten.
 

Vi har provat på ett antal kattpensionat i Östergötland och detta är helt klart det fräschaste, trevligaste och tryggaste stället för våra katter. Lite dyrare än andra ställen men ”value for money”. Sen så ligger det ju bara 25 min från Linköping, så vi slipper åka så långt med vår åksjuka Anders.
Kulans Katthotell motsvarar med råge våra förväntningar!

Tommy Blomqvist, Anders & Morgan

Så tycker våra gäster!

Hur har du blivit bemött på hotellet?
Både jag och Nova har alltid blivit bra bemötta. Annica har alltid tagit sig tid att prata. Jag uppskattar att det finns tid att ställa frågor och att Annica berättar om de andra katterna. Så man vet vilka grannar Nova har. Annica har alltid tänkt igenom hur hon ska placera katterna så de får en bra vistelse på pensionatet.
 
Hur verkar din katt ha reagerat på hotellvistelsen?
Hon trivs superbra där. Så fort vi kommer dit springer hon ut genom luckan. Hon verkar inte ha så bråttom hem heller. När vi kommer hem efter ett par dagars pensionatsboende sover hon i timmar. Tror hon har fått en massa stimulans. Inte vill hon kela heller, så det märks att hon fått en massa gos av Annica också
 
Hur upplever du stämningen på hotellet?
Vänlig, välkomnande och lugn. 
 
Vad tycker du om inredning och miljön?
Det är trevligt och fräscht. Inredningen är genomtänkt för att passa katten bra. 
 
Såg du några andra gäster, hur verkade de trivas?
De verkar trivas väldigt bra. Man märker när man kommer in på hotellet att är det är en lugn och avslappnande atmosfär. Problemet är väl att jag inte heller vill gå därifrån utan tycker det är så mysigt med alla fina katter!
 
Är det något speciellt som du tyckte var extra bra?
Att Annica tar sig tid för varje katt. Att det är ok att ha speciella önskemål, min katt behöver lite extra tillsyn av sina ögon och jag vet hon får det. Att jag vet att min katt får bästa omvårdnaden när jag är borta. Det är också jätteroligt att se bilder på katterna på Facebook när man är ute och reser. 
 
Motsvarar Kulans katthotell dina förväntningar?
Ja, absolut och lite mer!

Susan Gollenia & Nova

Så tycker våra gäster!

Hej jag heter Nisse!

Ibland åker matte och husse bort, då får jag och min mamma Selma bo på hotell!
Precis i början kände jag mig lite undrande i en ny miljö, men ”människan” tog det lugnt med oss och väldigt snabbt kände jag mig trygg.
Matte säger att rummen är bra ”Mycket väl anpassad för ändamålet, med alla kryp-in och nivåskillnader, och jättebra med möjligheten att gå ut”. Både Selma och jag lärde oss kattluckan snabbt, det är roligt att springa ut och in!
 
Matte och husse tycker att Kulans Katthotell motsvarar deras förväntningar. ”Vi har blivit mycket väl bemötta. Trevligt, personligt och varmt. Det som vi gillar extra mycket är bland annat att katterna kan gå ut. Att Annica pratar med alla katterna och verkar ge varje individ uppmärksamhet under dagen och det känns som hon förstår deras olika personligheter.
Det är även roligt med bilderna som läggs upp på nätet på gästerna, så man får se hur de har det”
.
Fattas bara, när det kommer så mycket tjusiga katter så måste man ju passa på att fota dem, tycker jag!

Ann Rehme Persson, Nisse & Selma