Kulans katthotell liggande facebook

Omdömen och recensioner

Vilken fin och positiv upplevelse både vi tvåbenta och fyrbenta haft här hos Kulans Katthotell. Omtänksamhet och trygghet för oss alla. Att vi blir uppdaterade om hur det går och dessa helt underbara foton.
Tack Annica för de här dagarna ❤️
Jag vill varmt rekommendera Kulans Katthotell.
Kattis och Bosse. Luna och Alfie
16 december 2018

Helt fantastiskt engagerad " kattmamma" som uppdaterar oss om läget. Tar oxå superfina bilder o uppdaterar via fb. Fint o fräscht o superkoll på alla gäster o deras personlighet.
Kan varmt rekommenderas!
Linda Älåker
3 juli 2018

Jag kan varmt rekommendera Kulans. Det är ett katthotell av högsta klass med personal som verkligen bryr sig om din katt.
Tryggt, säkert och fräscht i lantlig miljö, med både inne och uterum för varje katt.
Vi återkommer gärna med våra två birmor!
Ann Rindestål
11 juni 2018

Allt funkade helt perfekt med Börje & Lisa  Stort TACK ....
Rekommenderas varmt!
Tommy Larsson
22 september 2018

Ett stort tack till fantastiska Annica för så fint omhändertagande av vår Zimba när vi var på semester. Det kändes lugnt och tryggt att som djurägare veta att vår kisse hade det jättebra. Roligt att få se bilder av kissarna! Rekommenderas varmt!
Kristina Fröjd
19 juli 2018

Ett helt underbart katthotell där Smilla fick en lyxtillvaro när jag själv var på solsemester.
Tack Annica! 
Benita Sacklén
22 september 2018

Rekommenderas varmt! Mycket fint och fräscht katthotell med omtänksamma och trevliga ägare. Kände oss helt trygga att lämna vår Nelly här, och hon blev mycket väl omhändertagen. Härligt mottagande i lugn och ro både vid hämtning och lämning. Vi kommer gärna tillbaks! :)
Lotta Strandh
12 juni 2018
 

Tack bästa Annica för hjälpen med vår älskade Onix, du har gjort ett toppenjobb och han verkar trivts massor. Kommer absolut komma tillbaka och rekommenderar detta hotell för alla kattägare ❤️
Malin Nilsson
20 augusti 2018

Ett fantastiskt katthotell, vår katt skulle inte kunnat haft det bättre under den vecka som vi var bortresta. Tack Annica, du gör ett fantastiskt arbete 
Annelie Johansson
2 september 2018

Man känner sig verkligen trygg med att lämna sin katt där! Fräscht och trevligt och väldigt fint engagemang! Högsta betyg!
Sofie Lagg
10 juni 2018

Fantastiskt ställe att lämna sina katter på. Hos Annica är de i tryggt förvar.
Emelie Jonsson
9 september 2018
 

Väldigt fint katthotell. Det kändes väldigt tryggt att lämna Mira och Siri där. De har haft det jättebra!
Åsa Anderson
10 juli 2018

Katterna har haft det fantastiskt fint och blivit mycket väl omhändertagna hos Annica! Vi kommer tillbaka i sommar!
Lisa Ågren
2 maj 2018

Ett superbra, supertrevligt och superfräscht katthotell! Här kan man känna sig 100% lugn när man lämnar sina kissar! Annica är helt suverän!
Linnéa Johansson
18 augusti 2018

Rekommenderar verkligen detta Katthotell, känns väldigt tryggt att lämna katterna här. Både vi och katterna blir väl omhändertagna, katterna trivs bra här med stora och fina rum, bra uterum och bra mat.
Ida Johansson
17 augusti 2018

Bästa Katthotellet ever! Våra gosedjur Yoshi & Simba stortrivdes hos Annica och hennes man! Kan verkligen rekommendera detta härliga katthotell och kommer alltid lämna mina gosedjur där när vi åker på semester, känns tryggt och bra i hjärtat! 
Petra Johnsson
7 april 2018

Som kattägare känner jag mig helt trygg när Annica tar han om min baby och så fint som det är på rummen ⭐️ Särskilt stolt och glad blir man också när hon publicerar alla dessa vackra bilder på våra pälsklingar. Jag ger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eva Svärdh
10 mars 2018

Vilket underbart bemötande! Vilket underbart omhändertagande av Smilla! Kan inte med ord beskriva vilket fantastiskt katthotell ni har byggt upp och startat! Fräscht och fint! Finns inget bättre!!!
Och...vi kommer definitivt tillbaka!!!
Tack Annica och Nico för att vi kunde slappna av och njuta av vår semestervecka!
Många kramar, 
familjen Bergman i Motala
31 juli 2017

Ett katthotell som är som rena spahotellet för katterna. Finns inget att anmärka på, de bryr sig innerligt om katterna där och det känns så tryggt!! 
Vår katt brukar vara lite sur när han varit iväg, nu är han nog mest sur över att behöva åka hem från sitt hotell. 
Rekommenderar starkt!
Julia Johansson
2 augusti 2017

Mycket fint och fräscht katthotell! Extra plus för uppdatering om kattens vistelse på sociala medier :)
Vanessa Ludwig
18 juni 2018

Så tycker våra gäster!

Fantastisk trevligt bemötande i lobbyn och roligt att vår stamkatt (stamkund) blir så varmt välkomnad. Jag får nästa lust att boka ett eget rum!
Anders ville inte åka hem när vi skulle hämta dem, han låg uppe på hyllan bakom draperiet och hade det bra. Morgan däremot var pigg som vanligt och skuttade raskt ut för att se sig om.

Grannkatten var nyfiken när vi checkade in och många av de andra tittade nyfiket på oss och de nya gästerna. Det jamades i vissa rum medans de flesta tog det hela med ro. 
 
Miljön är mysig och rymlig (ingen katta-strof :)) och det är lyxigt att kunna gå ut och kolla in kossorna på baksidan (på sommaren i alla fall). Med hyllorna högt placerade bakom draperiet kan de få lite privatliv.
 
Bokningen via telefon fungerade perfekt, snabbt besked och personligt bemötande. In- och utcheckning är smidigt och tas i katternas takt (dvs långsamt).
 
Extra bra med sviterna och möjlighet till utevistelse samt den fräscha känslan när man kommer in. Bra också att det finns så många rum, då är det större chans att det finns plats för våra två katter, speciellt som vi alltid är ute i sista minuten.
 

Vi har provat på ett antal kattpensionat i Östergötland och detta är helt klart det fräschaste, trevligaste och tryggaste stället för våra katter. Lite dyrare än andra ställen men ”value for money”. Sen så ligger det ju bara 25 min från Linköping, så vi slipper åka så långt med vår åksjuka Anders.
Kulans Katthotell motsvarar med råge våra förväntningar!

Tommy Blomqvist, Anders & Morgan

Så tycker våra gäster!

Hur har du blivit bemött på hotellet?
Både jag och Nova har alltid blivit bra bemötta. Annica har alltid tagit sig tid att prata. Jag uppskattar att det finns tid att ställa frågor och att Annica berättar om de andra katterna. Så man vet vilka grannar Nova har. Annica har alltid tänkt igenom hur hon ska placera katterna så de får en bra vistelse på pensionatet.
 
Hur verkar din katt ha reagerat på hotellvistelsen?
Hon trivs superbra där. Så fort vi kommer dit springer hon ut genom luckan. Hon verkar inte ha så bråttom hem heller. När vi kommer hem efter ett par dagars pensionatsboende sover hon i timmar. Tror hon har fått en massa stimulans. Inte vill hon kela heller, så det märks att hon fått en massa gos av Annica också
 
Hur upplever du stämningen på hotellet?
Vänlig, välkomnande och lugn. 
 
Vad tycker du om inredning och miljön?
Det är trevligt och fräscht. Inredningen är genomtänkt för att passa katten bra. 
 
Såg du några andra gäster, hur verkade de trivas?
De verkar trivas väldigt bra. Man märker när man kommer in på hotellet att är det är en lugn och avslappnande atmosfär. Problemet är väl att jag inte heller vill gå därifrån utan tycker det är så mysigt med alla fina katter!
 
Är det något speciellt som du tyckte var extra bra?
Att Annica tar sig tid för varje katt. Att det är ok att ha speciella önskemål, min katt behöver lite extra tillsyn av sina ögon och jag vet hon får det. Att jag vet att min katt får bästa omvårdnaden när jag är borta. Det är också jätteroligt att se bilder på katterna på Facebook när man är ute och reser. 
 
Motsvarar Kulans katthotell dina förväntningar?
Ja, absolut och lite mer!

Susan Gollenia & Nova

Så tycker våra gäster!

Hej jag heter Nisse!

Ibland åker matte och husse bort, då får jag och min mamma Selma bo på hotell!
Precis i början kände jag mig lite undrande i en ny miljö, men ”människan” tog det lugnt med oss och väldigt snabbt kände jag mig trygg.
Matte säger att rummen är bra ”Mycket väl anpassad för ändamålet, med alla kryp-in och nivåskillnader, och jättebra med möjligheten att gå ut”. Både Selma och jag lärde oss kattluckan snabbt, det är roligt att springa ut och in!
 
Matte och husse tycker att Kulans Katthotell motsvarar deras förväntningar. ”Vi har blivit mycket väl bemötta. Trevligt, personligt och varmt. Det som vi gillar extra mycket är bland annat att katterna kan gå ut. Att Annica pratar med alla katterna och verkar ge varje individ uppmärksamhet under dagen och det känns som hon förstår deras olika personligheter.
Det är även roligt med bilderna som läggs upp på nätet på gästerna, så man får se hur de har det”
.
Fattas bara, när det kommer så mycket tjusiga katter så måste man ju passa på att fota dem, tycker jag!

Ann Rehme Persson, Nisse & Selma